Buna dimineața

Mare lucru este să ne sculăm dimineața din pat. Îl considerăm natural, îl considerăm un drept al nostru, considerăm că e normal, dar în realitate e o mare binecuvântare pe care nu toți o au. Unii nu au dormit din cauza durerilor, alții nu au un pat, alții au fost în călătorii obositoare, la alții e război și fug din calea lui. Unii nu se mai ridică din pat pentru că li s-a terminat viața, alții nu s-au mai ridicat din pat de multă vreme, fiind țintuiți acolo în suferință. Unora soția nu le-a fost acasă, alții și-au așteptat copiii toată noaptea, alții au avut coșmaruri.

Este mare binecuvântare că m-am putut trezi, că e pace, că avem căldură, că am putut privi copiii și soția cum dorm liniștiți, că din calorifere se emană căldură, că am putut face un ceai, că am liniște.

O Doamne cât ne puțină importanță dăm uneori unor lucruri inestimabile ca valoare. Ajută-mă să prețuiesc fiecare secundă a unei astfel de binecuvântări. Îți mulțumesc pentru ”normalul” acesta extraordinar.

buna dimineata cu cafea

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

4 Comments

  1. LIVIU GHEORGHE 15/01/2015
    • Teofil Gavril 16/01/2015
  2. Victor 18/01/2015
  3. florica 19/01/2015

Leave a Reply