Editare 13 septembire 2014: Dumnezeu este bun. Ne-a binecuvânatat cu tot ce aveam nevoie. Avem banii necesari. Detalii AICI.

Publicat in 2 septembrie 2014.

Despre copiii noştri am mai scris AICI si AICI. Acum 6 ani eram tare dezamăgiţi ca părinţi. Strânsesem cu mare greutate banii pentru protezele lui Timotei, băieţelul nostru. Unii bani îi împrumutasem, alţii i-am primit de la persoane care au auzit de problema lui Timotei iar alţii din economii ale noastre sau ale părinţilor. La tot efortul acesta lovitura avea să fie dată de doctorul căruia îi dădusem avansul pentru proteze, a încasat avansul de 3 000 de ron şi nici proteze nu am văzut nici banii înapoi. Eram tare abătuţi şi nu înţelegeam de ce trebuie să fure cineva banii unor suferinzi.

Am fost nevoiţi să completăm iar suma şi să facem protezele în altă parte. Acum Timotei are 6 ani de când le poartă şi datorită lor, boala nu s-a agravat şi a reuşit să înveţe foarte bine. Dumnezeu a fost bun cu noi şi ne-a binecuvântat chiar dacă la acea vreme eram plini de întrebări privitoare la voia Sa.

iosua 1Acum situaţia se repetă de parcă ar fi un vis trăit deja. Iosua are şi el aceeaşi problemă doar că la el e mai mult pierdut din auz. Diagnosticul de „hipoacuzie neurosenzorială bilaterală medie” a căzut ca un trăsnet peste noi. Am făcut tot ce ne putea sta în putinţă omeneşte, operaţii, tratamente, verificări şi situaţia se înrăutăţeşte vizibil. Singura variantă rămasă pentru a opri pierderea auzului este protezarea. De operaţii de ordinul zecilor de mii de euro nu putem discuta.

Zilele acestea am umblat să facem dosarele necesare protezării. Casa de sănătate decontează undeva la 900 de ron / aparat (are nevoie de două deci  1 800 ron) iar aparatele de care are nevoie Iosua costa cu aproximaţie 8 000 de ron, deci e o diferenţă de minim 6 000 de lei de acoperit pe care va trebui să îi găsim repede. Aparatele îl vor ajuta pe Iosua să audă bine dar mai ales îi vor opri evoluţia afecţiunii sale.

În acest moment, după cheltuielile cu investigaţii şi tratamente, avem aproape 2 000 de lei de la noi şi de la un om drag care a vrut să ne sprijinească. Restul va trebui să îi facem de undeva şi  pentru asta avem nevoie de susţinere. În primul rând lăsăm pe ultimul loc donaţiile în bani şi vrem să muncim banii de care avem nevoie aşa că iată metodele prin care ne puteţi sprijini. Suma necesară e 4 000 RON.

 1. Rugându-te pentru noi ca părinţi şi pentru problema pe care Iosua o are. Poate cineva mai iubit de Dumnezeu poate face prin mijlocirea sa o minune.
 2. Cumpărând de pe pagina www.e-papirus.ro produse de decor pentru casă pe care le producem noi.
 3. Cumpărând produsele pe care le avem la vânzare de prin casă iată lista:
  Sistem AMD (Computer, Monitor, Taste, Mouse) – 400 RON
  Carcasa PC tip BIG TOWER – 100 RON
  Tuner TV extern hibrid USB – 100 RON
  Placa de captura ST Lab TV – 40 RON
  Storcător de fructe şi blender – 150 RON
  Placa de captura WinFast 2000 XP – 45 RON
 4. Cumpărând de la magazinele online cu care am afiliere:
 1. Dând SHARE acestui articol.
 2. Donând în contul Asociaţiei Doar Împreună cu menţiunea „pentru Iosua”
  ASOCIAŢIA DOAR ÎMPREUNĂ
  IBAN:RO92 RNCB 0231 1213 4261 0001
  Banca: BCR Medias CUI: 28368852
 3. Ce îţi mai vine prin minte.

iosua2Multumesc pentru citirea acestui articol şi pentru eventuala mână de ajutor. Aici voi scrie şi cum evoluează lucrurile şi cât s-a strâns. Dacă ai să ne întrebi ceva sau să ne trimiţi un mesaj foloseşte te rog formularul de mai jos:

 

 

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.