Mă numesc Teofil Gavril, locuiesc în Mediaș și împreună cu soția mea avem doi copii. Fac acest jurnal pentru spune despre modul în care Dumnezeu a lucrat și lucrează în viața mea.

El a arătat o mare îndurare faţă de mine şi m-a întors din goana mea nebună spre pierzare veşnică. Mi-a ieşit înainte, m-a întâmpinat cu dragoste şi bunătate, m-a spălat de toată mizeria care era pe mine şi în mine şi m-a făcut copil al Său.

Voi încerca prin puterea primită de la El să trăiesc o viaţă curată, vrednică de noul statut pe care îl am şi anume de copil al Său.

Voi încerca în paginile acestui jurnal să postez articole , meditații, schițe, imagini și tot ce pot crea, face și mărturisi pentru a arăta dragostea lui Dumnezeu și altora și pentru a vesti despre puterea de salvare pe care o are sângele Fiului Său – Isus Hristos.

Fotografii

Folosesc imagini cu licență gratuită preluate de pe Pixabay sau Pexels sau imagini personale dacă nu e specificat altfel.

Subiectivism

Tot ceea ce scriu e părere personală, nu e un site de teologie sau doctrină. Nu trebuie să conduceți biserici pe principiile găsite aici. E părere subiectivă a mea și aveți datoria de a analiza ce vi se potrivește sau corespunde sistemelor dvs de valori.

De asemeni, dacă ceva vă deranjează aveți libertatea de a părăsi pagina imediat și nu voi considera asta ofensă.

Dumnezeu este cel care poate da izbândă.

Completări ulterioare:

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.