Ziua în care murim… și au murit.

Știu că o să fiu certat zdravăn, dar nu pot ignora câteva legături care sunt evidente. Au murit niște copii și asta e tragic e groaznic și nu putem face nimic altceva decât să învățăm din asta. Să ajungi doar o lecție, asta într-un caz fericit, este dramă. Să fie uciși 27 de tineri, și cine știe dacă nu mai pleacă unii, e trist și dramatic.

goodbye_to_gravity_Totuși, prea se leagă cu o dimensiune spirituală acest incident. Iertată-mi fie bănuiala, dar dracii nu erau deloc lipsă de la un asemenea eveniment. Formația Goodbye To Gravity își lansa albumul „Mantras of War” în Club Colectiv, una din piese numindu-se „The Day We Die”. Unii martori susțin că tocmai acea piesă se cânta la momentul declanșării incendiului.

Vom putea să refuzăm o asemenea ipoteză, vom alege să refuzăm că e o putere demonică acolo. Vom putea alege să credem că e doar o conjunctură nefericită, realitatea este că dimensiunea spirituală a incidentului nu poate fi ignorată. Voi rămâne cu gândul că „dracu i-a luat din viață pe acei copii”.

Treziți-vă tineri la realitate, treziți-vă părinți. Avem nevoie de Dumnezeu nu de draci, demoni și sărbătorile în cinstea lor. Cântăm despre moarte, cântăm despre sânge, despre groază și nu cântăm ca să plângem, ci ne închinăm prin cântecele noastre. Credem că e artă vorbitul și cântatul pe teme de moarte, dar nu e deloc artă. Le aducem copiii ca jertfă, ne jertfim copiii pe altarele lor. Dumnezeu plânge din cauza asta, Isus a murit pentru salvarea noastră și noi ne jertfim pentru draci. Oare vom înțelege vreodată că Dumnezeu e real și că avem nevoie de El?

Formația avea azi, pe 31 chemare la „Balul Ororilor” pe pagina ei. Invitația suna așa: „Pe 31 Octombrie, lasa frica deoparte si vino sa pasesti in intuneric! Am pregatit pentru tine o petrecere plina cu surprize terifiante, otravuri sofisticate si un concert Live Vița de Vie ce iti va da fiori pe sira spinarii! Vei fi blestemat la distractie la cea mai autentica petrecere de Halloween din capitală!

Doamne, mângâie pe cei rămași, vindecă pe cei arși și învață-ne că nu e de joacă cu dracii.

Ascultați doar piesa și trageți concluziile voi singuri. Ingnorați-mi nebunia dacă nu am dreptate și vă rog iertați-mă.

 

Scris inițial pe filu.ro

Editare ora 17:00

Am decis să opresc orice comentariu la acest articol, regret că nu am oprit comentariile mai devreme.. Se vede prea mult venin și ură și răutate. Nu acesta a fost scopul scrierii mele. În loc să învățăm și să devenim mai buni, alegem să ne sfâșiem unii pe alții. Părerea mea e aceeași, fie că place, fie că nu. Am întrecut limita cu satanicul și ocultul și plătim prețul.

Dumnezeu să fie cu acei medici implicați în tratarea acelor copii. Să dea Sfântul să treacă cu bine peste asta și să aibă șansa de a își continua viata în mod plăcut. Familiilor îndoliate le transmit condoleanțe. Căutați repede un specialist să vă ajute să treceți peste acest episod trist al vieții. În București PsihoMedeor vă oferă consultații gratuite, sunt oameni cu înaltă pregătire.

Dumnezeu să aibă milă de noi, că nu suntem mai buni.

Continuarea aici – Am picat examenul IUBIRII

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Comentarii prin Facebook