Îndemn la neascultare – Satanismul de azi

Niciodată nu au existat atâtea informații și niciodată aceste afirmații nu au fost considerate demne de urmat, ca astăzi. Cu alte cuvinte există multe învățături, așa de multe că ne bulversează și ne amețesc. Mii de curente religioase, mii de curente filosofice, mii de modele în viață, mii de vedete care pot fi urmate, mii de învățături, toate cu pretenții exclusiviste și inteligente. Dintre toate acestea cum să alegi? De cine să asculți? Pe cine să urmezi? Când diferența e așa mică între unele și altele?

Mai ales tinerii sunt bulversați și foarte derutați, iar pe acest fond, prind tot mai bine învățăturile extreme, cele care aduc ceva cu totul diferit, cum ar fi curente religioase violente, satanismul și alte învățături, care chiar aduce ceva relevant, chiar dacă acea relevanță e negativă. Se cere diferență, se cere o religie, învățătură, filosofie, care să le dea oamenilor convingerea că sunt diferiți de ceilalți oameni. Omenirea caută ceva ce nu mai este normal și din păcate creștinismul a devenit ceva normal. Nu mai suntem în faza să fim urâți, pentru că ne-am adaptat și pliat pe cerințele societății contemporane căutând să-i fim pe plac, să fim ca toți oamenii crezând că asta ne va face mai populari și căutați. În aceste condiții religiile creştine nu mai atrag oameni, pentru că nu mai este nimic diferit de lume.

Ce atrage oameni, mai ales pe tineri în perioada asta, sunt curentele sataniste. În multe orașe ale țării tinerii au locuri în care se strâng pentru practici oculte, chiar în parcuri publice. Tot mai mulți elevi au tăieturi în carne în forme specifice ocultului. Din ce în ce mai mulți tineri fac jurăminte satanice scrise cu sângele lor. Tot mai mulți ajung la practici sexuale inițiatice în ocult. Știu tineri frumoși, inteligenți și calmi, care au astfel de practici la activ. De ce? Pentru că societatea caută să ne uniformizeze, religiile creștine merg pe mână cu aceste sisteme și nu mai este creștinismul de astăzi o alternativă, nu mai ești diferit, ci normal. Aici nu e vorba de dorința teribilistă de a fi diferiți, ci de o nevoie lăuntrică de a avea semnificație, care este pusă de Dumnezeu în noi.

”Încetează, fiule, să mai asculţi învăţătura, dacă ea te depărtează de învăţăturile înţelepte”, spune înțeleptul Solomon, în cartea sa cu proverbe. Știu că în religiile creștine se întâmplă lucruri nepermise, dar acesta nu este un motiv să ascultați de alte învățături, care vă duc la moarte. Nu mai căutați în religii relevanța, ci în Scriptură. Căutați relația cu Dumnezeu curată și ea vă va face cu adevărat diferiți. Refuzați să fiți religioși, căutați să fiți credincioși. Dacă religiile nu vă mai pot oferi identitatea căutată, Scriptura sigur poate face asta.

Vă rog, nu mai ascultați învățăturile care se propagă a fi cool, ele duc la moarte, la pierderea minții, știm atât de mulți tineri internați la psihiatrie din cauza asta. Veți auzi minciuni, că veți avea succes, că veți fi vedete, că veți avea parte de dragoste intensă, că veți fi mari, toate sunt minciuni, totul se promite de tatăl minciunilor, pentru a vă cumpăra sufletele. Vă rog, pentru binele vostru de pe pământul acesta, dar mai ales pentru cel etern, nu mergeți în astfel de grupuri, nu ascultați astfel de minciuni. Ele vă duc la pierzare. Nu vă duceți spre învățături care vă îndepărtează de Dumnezeu. Nu e de joacă deloc, e o dramă în viața celor ce practică vrăjitorii, satanismul și ocultul. O spun ca unul care întâlnesc astfel de oameni. Vă rog, nu vă duceți, nu muriți. Știința medicală vă va numi schizofrenici și vă va seda, probabil pentru toată viața, iar lumea pentru care vreți să fiți relevanți, importanți, diferiți, vă va arunca la gunoi. Nu asta vă este menirea, Dumnezeu vă cheamă să Îi fiți fii.

Știu că religiile creștine nu vă mai iau în serios, nici măcar cele neoprotestante. Puțini, mult prea puțini consideră că satanismul este o problemă și aproape nimeni nu s-ar lupta pentru voi. Dacă ați apărea în biserici să cereți ajutor probabil ați fi trimiși la spital sau ar fi chemată poliția și s-ar face o rugăciune de curățire a locului. Creștinismul modern refuză să vadă realitatea în care trăiește și asta vă condamnă la lipsa alternativelor, refuză să creadă că are de luptat împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care Sunt în locurile cereşti. De aceea apropiați-vă de Scriptură, de Isus Hristos al cărui sânge are putere asupra demonilor.

Da, religiile creștine au devenit prea ”ca lumea”, dar acesta nu e un motiv să ascultați de învățături care vă depărtează de învățăturile înțelepte. Scriptura este încă la dispoziție, legile lui Dumnezeu sunt încă scrise în noi de la naștere. Asta trebuie urmat. Relația cu Dumnezeu nu trebuie umbrită de religii și practici religioase, relația cu Dumnezeu e personală și nu poate fi intermediată de nimeni în afară de Isus Hristos Fiul Său.

Te rog să fii neascultător de curentele care se pretind a fi la modă, cool sau îmbrățișate de toți. Fii selectiv, gândește bine și acționează înțelept.

sex si ocultPS. Să nu vă mire poza aleasă. E numai normal pentru unii tineri din zilele noastre. E o practică inițiatică. O văd adesea în această formă sau în altele în filme și videoclipuri muzicale. Voi alegeți poate să vă șocați și să condamnați, dar ei o văd normală. Oare pricepem noi care este miza reală a bătăliei și la ce lucrări suntem chemați? Oare ne vom trezi vreodată, să smulgem astfel de oameni din închisoarea lor? Măcar pe cei ce caută scăpare?

Nu, poate doar vei da din cap spunând ”ț ț ț ț ț” și vei închide repede pagina să nu te spurci. Dar ei strigă după ajutor… Spune drept, te-ai rugat vreodată pentru eliberarea unor astfel de oameni? Sau rugăciunea a fost doar ”Ferească Dumnezeu….!”

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

2 comentarii la „Îndemn la neascultare – Satanismul de azi”

  1. Personal am auzit despre un adolescent din țara noastră, care se află în situația descrisă în articol – închinare la Satan, jurământ către Satan scris cu propriul sânge, zeci de tăieturi în carne, în formă de simboluri oculte, gânduri de ucidere specifice față de o anumită persoană, la cererea lui Satan, care i-a promis că prin acea jertfă îi va rezolva problemele. În prezent este internat într-un spital de psihiatrie, cu diagnosticul schizofrenie. Numai că nu de sedare are el nevoie, ci de eliberare.

    Creștinii evanghelici pe care i-am contactat refuză să se implice direct în slujirea de eliberare pentru el, fiindcă băiatul este minor, iar părinții lui nu sunt credincioși. Datorită unor asemenea reacții, am toată stima pentru preoții ortodocși și catolici de la noi care se implică în eliberarea unor astfel de tineri! În țara noastră, ortodocșii și catolicii cunosc mai bine și mai multe decât evanghelicii despre războiul spiritual și lupta omului cu duhurile rele.

    O altă situație. Am avut un prieten evanghelic care, la vârsta de 17 ani, a ales să devină satanist. A intrat în legătură cu sataniști pe internet, iar apoi a fost inițiat de ei într-o întâlnire live. Mi-a spus atunci să nu-i pun întrebări despre ce s-a întâmplat, fiindcă nu are voie să-mi spună. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult a fost că am aflat că într-o noapte a intrat pe un site în engleză, unde preoții sataniști și preotesele sataniste sunt online 24 de ore din 24 ca să discute cu doritorii. Nu am auzit de niciun site creștin, în general, sau evanghelic, în particular, unde creștinii să facă același lucru! Dacă cineva are date despre un asemenea site, îl rog să-mi dea de știre!

    O întâmplare care m-a marcat profund și care mi-a descoperit, încă o dată, cât de slabi creștini suntem în bisericuța noastră. Vara trecută, în timpul programului de duminică seara, la noi în biserică a intrat un bărbat. M-a izbit faptul că purta doar cu o pereche de pantaloni, avea bustul gol și era desculț. Român, la vreo 30 de ani, curat, nu mirosea urât, sigur nu trăia pe stradă.

    Programul s-a întrerupt. El spunea ceva ce la început nu am înțeles, de fapt, vorbirea îi era împleticită. Sigur nu era beat, dar privirea îi era tulbure. A cerut o pereche de papuci. Cineva i-a adus o pereche de șlapi. Apropiindu-mă de el, am văzut că pe ambele brațe avea zeci de cicatrice, datorate unor tăieturi adânci. Ne-a spus că a crescut la casa de copii, că a fost la închisoare, că este persecutat de masoni și de poliție. Mi-au venit în minte: abuz sexual la casa de copii, abuz sexual și fizic în închisoare, disociere pentru supraviețuire, automutilare, personalități multiple, demonizare. Toate, supoziții, dar posibile.

    Și acum mă doare că nici măcar nu ne-am rugat pentru el. Că l-am înconjurat toți, însoțindu-l până la ușă, ca să fim siguri că se duce. Că nu i-am întins măcar o revistă creștină. Că nu i-am adus un Nou Testament, deși avem sute care zac, pline de praf, în podul bisericii. Că ne-am continuat studiul biblic, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Că eu nu am ieșit după el, ascultând de impulsul puternic pe care îl aveam de a discuta cu el, de a-l întreba cum îl cheamă și cum poate fi contactat. Din două motive. Primul, ce vor gândi pastorul și ceilalți despre mine? Și al doilea, dacă avea să sară la mine în curte, dând ascultare demonilor din el? În noaptea care a urmat serii în care m-am rugat cu foc pentru eliberarea lui, am avut un atac demonic puternic. Atunci am avut siguranța că este demonizat.

    Din acea întâmplare am învățat niște lucruri. Să nu mă mai bazez pe judecata pastorului – oricât de spiritual ar fi, și el greșește, doar e om. Nu contează ce ar crede pastorul și ceilalți credincioși despre mine, dacă știu că reacția lor este greșită, eu trebuie să fac ce trebuie. Iar dacă omul acela ar veni din nou, iar ei s-ar purta la fel, eu ar trebui să mă discut cu el și să-mi asum riscurile.

    Din cartea „Dansând cu Diavolul. O privire onestă asupra ocultului de la foști ocultiști” am aflat povestea unei mame și a fiicei ei, ambele implicate în ocult. Pe neașteptate, duhurile care le ajutau în practicarea ocultismului s-au întors împotriva lor. Realizând astfel că duhurile cu care aveau de-a face nu erau bune, cum crezuseră ele, ci rele, au încercat să scape de opresiunea lor, fără să știe însă ce să facă. Ulterior fiica s-a întors la Dumnezeu și a avut parte de o eliberare parțială de opresiunea demonică.

    Mama însă a continuat să fie atacată fără încetare de duhurile rele, care nu o mai lăsau să doarmă deloc, strigau la ea și o îngrozeau, astfel încât, mărturisind doctorului prin ce trecea, a ajuns să fie internată într-un spital de boli mintale. Dându-și seama că nu va scăpa de acolo niciodată altfel, i-a convins pe medici că nu mai vede și nu mai aude demoni. Revenită acasă și aflând de la fiica ei că Isus o poate ajuta, s-a dus la biserică și a fost mântuită. Dar din cauza experienței traumatizante cu spitalul, nu a avut curajul să spună nimănui că demonii o chinuiau în continuare. După nu mult timp, s-a sinucis. Deși, ținând cont de cum s-a tăiat Saul Ioan Etves, a cărui mână era condusă la propriu de duhurile rele, nu putem fi chiar siguri că a fost cu adevărat sinucidere. (Mărturia lui o puteți asculta la: http://www.satanism.ro/2014/10/18/saul-ion-etves-eliberat-de-blesteme-si-vrajitorii-prin-isus-hristos/.)

    Duhurile au continuat să o opreseze pe fiica ei, iar când ea i-a mărturisit pastorului că vede și aude demoni, răspunsul lui a dovedit imaturitate spirituală și necunoașterea de către el a luptei spirituale. Pastorul l-a sfătuit pe soțul ei să o interneze în spitalul de boli mintale, deși știa ce se întâmplase cu mama ei, care fusese internată acolo. Din fericire, soțul a avut încredere în ea, au căutat împreună o altă biserică, unde se făcea lucrare de eliberare, și astfel ea a fost eliberată complet.

    Un alt caz din aceeași carte, care arată ce înseamnă abuzul spiritual într-o falsă lucrare de eliberare. O tânără a devenit satanistă. După un timp, demonii au început să o chinuiască atât de tare, încât a ajuns să-și dorească să scape de ei, fără însă să vrea să se întoarcă la Dumnezeu.

    A cunoscut un bărbat creștin care, intenționat, s-a purtat ca un prieten față de ea, i-a câștigat încrederea, iar ea i-a mărturisit ce i se întâmpla. El a chemat-o la ei la biserică, la o întâlnire cu pastorul. Ajunsă acolo, pastorul și un alt bărbat au început să strige la ea, îngrozind-o, au legat-o de scaun și au turnat 3 litri de ulei peste ea, în timp ce urlau la ea, poruncind demonilor să o părăsească. Așa-zisul prieten stătea deoparte, privind. După chinul care a durat câteva ore, i-au dat drumul.

    În stare de șoc, fata s-a dus la mama ei, care era credincioasă, și care, când a văzut-o plină de ulei și în ce stare psihică era, a anunțat imediat poliția. Au făcut plângere împotriva respectivului pastor, care a fost condamnat să plătească o amendă, ceea ce însă nu a mângâiat-o pe fată pentru abuzul spiritual la care o supusese și în urma căruia a rămas cu o stare de neîncredere și de teamă față de creștini.

    La un timp după aceea, o femeie credincioasă s-a împrietenit cu ea. Aflând despre opresiunea demonică la care era supusă, prietena ei i-a spus că la ei la biserică vin mereu ocultiști ca ea și sunt eliberați. Fata s-a dus cu ea la biserică, s-a întors la Dumnezeu, iar după aceea pastorul – de data aceasta unul veritabil – a slujit-o pentru eliberare, și ea a scăpat pe deplin de duhurile care o maltratau.

    Pentru cine cunoaște limba engleză, cartea poate fi descărcată gratuit la linkul: https://www.scribd.com/doc/264243060/Jeff-Harshbarger-Dancing-With-the-Devil. Este o carte bună, care merită citită de către cei care sunt interesați de eliberarea de apăsarea demonică.

    Este adevărat că atunci când m-am rugat pentru prietenul meu satanist, pentru adolescentul internat acum într-un spital de boli mintale, pentru bărbatul cu tăieturi în carne care a intrat în biserica noastră, pentru anumiți ocultiști și oameni demonizați, am avut parte neîntârziat de atacuri demonice. Astfel, m-am trezit în mod repetat noaptea și nu am mai putut adormi, sau nu am putut adormi deloc, ceea ce în mod obișnuit nu mi se întâmplă, venea brusc peste mine o stare de somnolență, în momentele cele mai nepotrivite, am avut parte chiar de apariții, pe care le vedeam cu coada ochiului, care dispăreau în lateral exact când le percepeam și care erau întotdeauna însoțite de o groază înfiorătoare, pe care o simțeam dinăuntru, nu din afară, am avut câteva episoade de paralizie în somn, de vise lucide din care nu reaușeam să mă trezesc, ca și de vorbe descurajatoare ale unor apropiați, care țin cu adevărat la mine, dar s-au lăsat inspirați de Cel Rău.

    Însă, în ciuda tuturor acestor atacuri, continui să cred că noi, creștinii, merită să ne asumăm riscul și să ne implicăm, prin post, rugăciune și slujire de eliberare directă. Să renunțăm la comoditate, la indiferență, la teama de represaliile Celui Rău! Să încetăm să ne simțim mulțumiți izolându-ne în matrixul nostru religios, în subcultura noastră evanghelică, considerându-ne superiori celor din jurul nostru, pe care îi condamnăm că se închină la icoane și pupă moaște, fără să realizăm că ei fac singurul lucru despre care știu – chiar dacă în mod fals – că le poate aduce binecuvântarea și eliberarea. Noi știm Cine aduce adevărata eliberare. Dacă refuzăm să le slujim, suntem infinit mai de condamnat decât ei!

    Răspunde

Lasă un comentariu