O femeie fascinantă

Ai fost şi vei rămâne cea mai fascinantă fiinţă de pe Pământ pentru mine. Eşti o combinaţie unică de sensibilitate, emoţii, putere, perseverenţă, muncă, jertfă, frumuseţe şi creativitate. Ştii doar că îmi place uneori, să mă uit la tine şi să te admir îndelung. Da, chiar eşti specială, unică, deosebită şi se pare că, tocmai această combinaţie, era ceea ce îmi trebuia. Dumnezeu nu greşeşte niciodată. Îi mulţumesc pentru tine.

Îţi doresc o viaţă cât mai liniştită în continuare, că palpitatntă o faci tu. Îţi doresc toate binecuvântările cerului în viaţa ta, că sigur le vei împărţi altora. Îţi doresc sănătate şi putere, că sigur le vei folosi pentru cei din jur. Îţi doresc izbândă în împlinirea planurilor tale, pentru că ele ne privesc şi pe noi. Îţi doresc ani buni în continuare, ani în care să ai parte de iubirea lui Dumnezeu, a copilaşilor noştri şi a mea. Te iubesc Ana! Pentru totdeauna! La mulţi şi buni ani!

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

3 Comments

  1. florica 27/12/2014
  2. Liviu Gheorghe 27/12/2014
  3. Teofil Gavril 27/12/2014

Leave a Reply