O combinaţie fatală

Acum iarăşi o să par conspiraţionist şi pesimist dar risc totuşi şi astăzi. Vreau să scriu câteva rânduri despre combinaţia fatală în sens real dintre alcool, droguri, televizor şi eutanasie în încercarea de a trage un semnal de alarmă cu privire la un scenariu periculos.

Nu am studiat foarte mult istoria să văd dacă există o tendinţă de epurare socială şi înainte de Hitler de aceea voi face referire doar la aceea la început. Hitler, sau cei din spatele său, au considerat la un moment dat că ar trebui să rămână pe pământ doar o rasă pură de oameni respectiv arienii. În acest sens s-au făcut experimente crude şi sângeroase, au primit mână liberă „cercetătorii” să facă experimente pe oamenii din lagăre cu scopul de a găsi şi perfecta o rasă pură. Ideea că arienii erau o rasă pură nu a fost a lui Hitler ci a fost preluată de acesta şi folosită în campania care avea să îl propulseze ca preşedinte şi mai apoi a încercat să elimine „non arienii”.

Dacă credeţi că toată grozăvia asta s-a terminat vă înşelaţi. Şi astăzi se vorbeşte foarte mult despre numărul prea mare de locuitori ai Pământului, de rezervele tot mai puţine de hrană şi apă, de rase de oameni needucabile etc. Şi astăzi unele cercuri de oameni sunt preocupate de reducerea populaţiei şi de modalităţi prin care să nu ne mai înmulţim atât de mult. În acest sens se desfăşoară campanii agresive sau invazive de promovare a contracepţiei, de sterilizare a femeilor în unele ţări, de legalizare a avorturilor în altele, de sterilizare a bărbaţilor prin diferite substanţe cu care de obicei se tratează apa şi multe alte acţiuni ştiute sau neştiute încă.

Unul din planuri este cel cu punct final eutanasierea. Poate miră pe unii votul de legalizare al eutanasierii la copii în parlamentul Belgiei dar vreau să vă spun că toată treaba asta re o logică. Orice plan major începe cu paşi mărunţi. Se ştie foarte bine principiul precedentului legislativ în Europa. Adică, dacă un stat adoptă o lege curând va deveni lege în toate statele uniunii. În câţiva ani eutanasia ar trebui legalizată în cele mai multe state europene şi la toate categoriile de vârstă.

Pe de altă parte privim la ce se întâmplă pe alte paliere ca să putem înţelege finalitatea acestor acte:

Tutunul. Se desfăşoară campanii false de semnalare a pericolului fumatului care nu au nici o eficienţă în psihicul consumatorului de tutun. În realitate consumul creşte alarmant iar noi credem că acele poze de pe pachetele de ţigări sunt capabile să îngrozească consumatorii. În realitate tutunul e tratat şi mai bine ca să dea dependenţă mai mare. O măsură utilă ar fi oprirea producerii şi comercializării dar nimeni nu are interesul acesta. Interesul este ca ţigările să se vândă bine şi din cauză că mintea omului este alterată de tutun şi nu doar plămânii.

Alcoolul. Multe campanii cu privire la pericolul consumului de alcool am văzut dar clipurile de promovare al consumului sunt de sute de ori mai multe. În realitate lumea medicală ştie bine că alcoolul tâmpeşte oameni, distruge creierul fizic, crează dependenţe greu sau deloc tratabile şi noi ne îmbătăm cu apă rece că se fac campanii de atenţionare. În realitate consumul de alcool este stimulat pentru ca oamenii şi devină neoameni.

Drogurile. Au început să fie legalizate. Sute dacă nu mii de tineri din România consumă „ierburi” legale sau ilegale sunt fumate cu patimă ca o formă de răzvrătire socială. Cei mai mulţi dintre ei, peste 90% consideră că nu le face nici un rău. Nici măcar nu bănuiesc că în creier se petrec modificări dramatice, că nu vor mai fi niciodată ca înainte şi că vor pierde capacitatea de învăţare, de gândire logico analitică, că vor deveni vulnerabili la consumul de substanţe mai tari ulterior. Cei mai mulţi dintre ei se pregătesc pentru verdictul „condamnat la moarte”.

Televizorul. O altă metodă de modificare a creierului, cauză clară de afecţiuni mintale la copii, cauză clară de propagare a violenţelor şi a nemulţumirii. Un mod de a distruge creierul demonstrat ştiinţific. Urmărirea materialelor lui Virgiliu Gheorghe aruncă puţină lumină pe subiect. Adevărul e că avem de a face cu o alterare a creierului demonstrată ca şi la cele enumerate mai sus prin experimente şi măsurători ştiinţifice.

Care e treaba până la urmă cu toate acestea?

Euthanasia-TouchscreenW_rdax_384x216Eutanasia va fi votată, aşa cum în Belgia a fost votată, pentru a scăpa unii oameni de chin, oameni care vor fi consideraţi nevindecabili. Copii la care face referire acea lege vor muri pentru că nu mai există speranţe de vindecare pentru ei şi pentru că au dureri mari (teoretic). Toată treaba e pusă într-o lumină socială favorabilă. Mulţi oameni spun: „E mai bine aşa, decât să sufere şi ei si părinţii lor toată viaţa!” pe aceeaşi logică se va propaga în multe ţări eutanasia şi nu doar la copii ci şi la alte categorii de oameni „nevindecabile”. Una din categoriile de oameni nevindecabile vor fi cei cu creierul distrus. Aici intră lejer alcoolicii, drogaţii, cei care au fumat mult, cei care s-au uitat de mici la televizor etc. Toate aceste categorii, datorită exceselor vor avea creierul distrus şi ireparabil, în consecinţă se va considera un bine pentru ei si pentru societate să fie eliminaţi.

Eutanasia care a pornit deja are ca finalitate aplicarea ei pe scară largă, respectiv eliminarea oamenilor necalitativi, adică cei care sunt copleşiți de diferite vicii. In acest fel, cei care nu mor în viciile lor, vor fi ajutaţi să moară şi asta cu convingerea generală că se procedează bine. E o formă de epurare socială perfectată şi care va fi şi acceptată de societate. Cei care nu sunt calitativi vor trebui să moară, inclusiv bătrânii care dobândesc diferite boli incurabile sau foarte greu tratabile. Se va promova eutanasia şi va fi considerată un salt benefic al medicinei şi va fi acceptată de cei care au bătrâni care chinuie prin casele lor fără speranţă de vindecare.

Eutanasia va fi doar încununarea unui demers mai mare, acela de a reduce populaţia planetei şi de a da dreptul doar oamenilor performanţi să trăiască. Eu un demers periculos, e o joacă dea Dumnezeu, e lipsă de respect faţă de fiinţa umană.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Leave a Reply