Îl cunosc?

Să cunoaştem, să căutăm să-L cunoaştem pe Domnul. Osea 6.3

Meditam zilele acestea la cât de mult oamenii doresc să ajungă să cunoască celebrități. La concerte, pe stadioane, la premiere cinematografice, la televiziuni și în multe alte locuri oamenii caută să obțină măcar un autograf dacă nu pot atinge sau vorbi cu vedeta pe care o apreciază.

După ce obțin un autograf oamenii îl păstrează bine de tot că cel mai probabil nu se vor mai întâlni iar cu o asemenea ocazie toată viața. Există vedete care sunt cunoscute de toți (aproape toți) tinerii și adolescenții, sunt ovaționați, colecționați (poze, postere, wallpapere etc) și apreciați. Mulți visează compania acelor vedete măcar pentru câteva clipe dar e foarte foarte greu și cei mai mulți dintre adolescenți nu ajung niciodată să atingă o astfel de vedetă.

În același timp există Cineva care cunoaște pe toată lumea (și cunoaște bine de tot pe fiecare) iubește pe fiecare om, așteaptă de sute de ani să ofere autograful pe inimă și nu se găsesc doritori. Domnul Isus Hristos vrea să îl descoperim, să îl cunoaștem. El ne cunoaște bine de tot și știe că avem nevoie de amprenta sa pe inima noastră pentru a trăi veșnic și este gata să ne ofere acest autograf. Deosebirea față de autograful unei vedete este imensă. Când Isus semnează pe inima noastră e pentru totdeauna, devenim prieteni pentru veșnicie.

Scriptura ne îndeamnă să îl cunoaștem pe Dumnezeu. Isus Hristos ne împacă cu Dumnezeu, El ne face intrarea liberă la Tatăl. Semnătura Lui chiar contează.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Leave a Reply