Medicamentele

Nu de putine ori in viata medicul mi-a recomandat sa iau anumite medicamente pentru a ma face sanatos. Ultima data am luat pentru pneumonie si au avut efect. Medicamentele ne sunt recomandate pentru a ne ajuta in procesul de vindecare si nu prea se intampla sa nu le luam pentru ca ne fac bine si vrem sa fim sanatosi.

Daca asi merge la medic si asai lua reteta si asi pleca cu ea acasa fara sa le cumpar ar insemna sa nu doresc vindecarea mea. Daca asi cumpara reteta si asi pune medicamentele in dualp acasa si asi astepta sa ma vindec nu asi fi realist, oricine stie ca nu asa ma vindec. Nu ma vindec nici daca citesc si invat prospectul pe dinafara. Pentru ca medicamente sa aiba efect trebuie sa le iau conform prescriptiei si la orele stabilite de medic.

Pot compara medicamentele cu Cuvantul lui Dumnezeu. Nu ajunge sa cumpar o biblie, nu ajunge sa ascult predici, nu ajunge nici macar sa il citesc zi de zi. Am nevoie sa il iau pentru mine sa il aplic altfel sa il fac parte din mine daca nu fac asta nu trebuie sa ma astept la schimbari in viata.

Nu trebuie sa ma intreb de ce nu am putere in luptele spirituale daca nu am fost realist sa iau Cuvantul pentru mine , in mine. Vrei vindecare ia Cuvantul. Vrei putere? Ia Cuvantul. Vrei biruinta? Ia Cuvantul … asta e singura solutie. Nu cititul, nu prezenta Bibliei in casa, nu o biblie cumparata, nu versetele frumoase din tablouri, nu predicile ascultate ci Cuvantul care locuieste in mine.

Doamne ajuta-ma sa iau Cuvantul tau pentru viata mea ca sa fiu sanatos spiritual si fizic.

Dacă ai observat o greșeală te rog sa selectezi acel text și apoi Shift + Enter sau apasă AICI pentru a îmi de de știre.

Abonare

Te poți abona pentru a primi pe email meditările viitoare

Mulțumesc de înscriere.

Ceva nu a mers.

Leave a Reply